26 de febr. 2014

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ PER EQUIPS - PRAT

El passat dissabte dia 15 de febrer es va disputar la 5a edició del Duatló per Equips al Prat del Llobregat, un cop més era el Campionat de Catalunya d'aquesta disciplina tant emocionant i que fomenta l'esperit de grup.

Com ja varem explicar en un post anterior, només els Equips "A", tant Masculí com Femení van poder participar degut a l'alta demanada i l'augment de Clubs de Triatló que hi ha aquesta temporada a Catalunya.

Al igual que augmenta la participació també s'incrementa el nivell de tots els equips participants tant en categoria masculina com femenina. Tothom posa als seus millors duatletes per aconseguir el millor resultat possible.

Primer de tot van sortir els Equips Femenins per ordre invers de la classificació de l'edició de la temporada passada, un total de 37 equips van prendre la sortida separats per un minut cadascú.

Les nostres fèmines (Carol - Clara - Kate - Laia - Mercè) van demostrar aquesta edició (com les anteriors) que són un grup molt ben conjuntat i a més havien entrenat de valent per no tenir errades i treure-li el màxim al sector de ciclisme. Després d'anar juntes al primer córrer i de fer una bicicleta molt bona, passant totes els relleus i a priori les més dèbils a l'últim córrer van fer els relleus més llargs i durs per culpa del fort vent que bufava. Gràcies a l'esforç de totes van aconseguir el 3r lloc al Campionat de Catalunya.

Classificació final:
1r Fasttriatlón Club
2n C.N. Prat Triatló
3r C.N. Catalunya

Després de sortir tots els equips femenins li tocava el torn als masculins, un total de 89 equips varen anar sortint cada minut, evidentment els que es jugarien les places de podi serien els darrers 20 equips en sortir, la veritat es que va estar disputadíssim els llocs de podi ja que per exemple del 4t al 13è només hi havia 1' de diferència.

El nostre equip masculí (Carlos - David - Ferran - Gabri - Sergi) van fer una gran cursa donant-lo tot fins al final, però no es va poder millorar la 9a posició de la temporada passada, tot hi fer-ho millor que llavors, però com ja hem dit abans, el gran nivell que hi havia no va fer-ho possible.  Al final una 10a posició que potser sap a poc per l'esforç fet i la gran cursa realitzada.

3r C.E. Team Calella Triathlon
......
10è C.N. Catalunya

Felicitar a tothom per les grans curses realitzades i a tota la gent que va vindre al Prat a donar-nos suport, Moltes gràcies a tots/es.